Καλοκαιρινές Διακοπές

Η Επιτροπή της ΟΕΔΕ προσφέρει στα μέλη της, τους ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, την κατοικία στον Πρόδρομο και το διαμέρισμα στον Πρωταρά για τις καλοκαιρινές διακοπές. Οι δύο χώροι έχουν εξοπλισθεί με τις απαραίτητες ανέσεις, ώστε να απολαύσετε ξεκούραση και ηρεμία στο δάσος του Τροόδους και στις ακρογιαλιές του Πρωταρά. Το διαμέρισμα στον Πρωταρά έχει ανακαινισθεί πρόσφατα, ενώ και στους δύο χώρους θα παρέχεται από φέτος η δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο. Υπενθυμίζεται ότι από την περσινή χρονιά αγοράζονται υπηρεσίες καθαριότητας και οι χώροι παραδίδονται στους ενοίκους καθαροί και συγυρισμένοι.

Κατοικία στον Πρόδρομο

Η εξοχική κατοικία της ΟΕΔΕ στον Πρόδρομο βρίσκεται στο χώρο των Κατασκηνώσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Έχει δύο υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα. Έχει ένα ευρύχωρο καθιστικό και ξεχωριστή κουζίνα εξοπλισμένη με τις απαραίτητες συσκευές και κουζινικά σκεύη.

Διαμέρισμα στο Παραλίμνι

Το διαμέρισμα της ΟΕΔΕ είναι ενός υπνοδωματίου και βρίσκεται στην οδό Γιωρκή Παπαδόπουλου 137, 3Β Διαμ. 12 στο Παραλίμνι, περιοχή Κάππαρη. Το καθιστικό του διαθέτει επίπλωση που μετατρέπεται σε δύο μονά κρεβάτια. Υπάρχει μικρή κουζίνα, ενωμένη με το καθιστικό, εξοπλισμένη με τα απαραίτητα κουζινικά σκεύη και συσκευές.

Χρήση της κατοικίας στον Πρόδρομο και του διαμερίσματος στον Πρωταρά

Για καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση μπορείτε να υποβάλλετε τις δηλώσεις ηλεκτρονικά και για τα δύο μέρη διακοπών. Παρακαλείστε όπως δηλώσετε για κάθε περίπτωση τρεις περιόδους.

Η τελική επιλογή θα γίνει από την Επιτροπή της ΟΕΔΕ με καθορισμένα κριτήρια.

Διευκρινίζεται ότι:

1. Οι αιτήσεις θα πρέπει να φτάσουν στην ΟΕΔΕ το αργότερο μέχρι την 1η Ιουνίου 2013. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη.
2. Η αλλαγή ενοίκων θα γίνεται μεταξύ 11.00 π.μ. (αναχώρηση) και 2:00μ.μ. (άφιξη νέων) - της ημέρας που λήγει η περίοδος χρήσης. (Σάββατο για τον Πρωταρά, Κυριακή για τον Πρόδρομο). Θερμή παράκληση να τηρείται αυστηρά το ωράριο αλλαγής, για να δίνεται ο απαραίτητος χρόνος για τις εργασίες καθαριότητας.
3. Το ενοίκιο για το διαμέρισμα στο Παραλίμνι είναι 140 ευρώ την περίοδο και για την κατοικία στον Πρόδρομο 105 ευρώ την περίοδο. Το ποσό αυτό πληρώνεται αμέσως μετά από την έγκριση – ειδοποίηση για την παραχώρηση του διαμερίσματος ή της κατοικίας στον Πρόδρομο, στον Ταμία της ΟΕΔΕ Πανίκο Λουκά (τηλ. 99465966) ή στο Ταμιευτήριο Δασκάλων στον Τραπ. Λογ. ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.
4. Υπενθυμίζεται ότι με γραπτές οδηγίες του Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης η περίοδος παραμονής στην κατοικία του Προδρόμου ΔΕΝ θεωρείται υπηρεσία και ΔΕΝ επιφορτίζονται οι ΕΔΕ με καθήκοντα και ευθύνες στην κατασκήνωση.
5. Τονίζεται τέλος ότι η μη έγκαιρη καταβολή του ενοικίου, τουλάχιστον δεκαπέντε μέρες πριν την παραχώρηση, δίνει το δικαίωμα στην Επιτροπή της ΟΕΔΕ να ακυρώσει την παραχώρηση.
6. Αν θέλετε να τυπώσετε τις Οδηγίες και τις Αιτήσεις για να τις αποστείλετε με ΦΑΞ (25305601) πατήστε στο σύνδεσμο για να τις κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.
Αιτήσεις για τις Εξοχικές Κατοικίες
Δυνατότητα χρήσης της κατοικίας στον Πρόδρομο παρέχεται στα μέλη μας και κατά το διάστημα που λειτουργούν οι εκπαιδευτικές κατασκηνώσεις, εκτός από τα Σαββατοκύριακα που η κατασκήνωση παραμένει κλειστή. Τα προσφερόμενα πενθήμερα είναι 20/5/13 – 24/5/13, 27/05/13 – 31/5/13 και 3/6/13 – 7/6/13 και θα προσφέρονται μέσω του ταμία στην τιμή των 60 ευρώ το πενθήμερο.

Χρήσιμες συνδέσεις